29.05.2023, 10:41

Керівництво РФ відповість за варварські атаки на Україну та терор цивільного населення – представник ЄС

Набила Массрали

Після останніх російських атак по Дніпру та Києву в Євросоюзі пообіцяли притягнути до відповідальності російське керівництво за терор цивільного населення.

Керівництво РФ буде притягнуто до відповідальності за терор, скоєний в Україні. Про це заявила речник зовнішньополітичної служби Європейського Союзу Набіла Массралі у своєму Twitter.

"Росія продовжує варварські атаки, вбиваючи та тероризуючи цивільне населення: напад на лікарню у Дніпрі, тепер Київ на світанку Дня Києва. Російське керівництво та винні будуть притягнуті до відповідальності", - написала Набіла Массралі у своєму Twitter.

Вона також додала, що Євросоюз, як і раніше, готовий допомогти Україні захищатися.

Нагадаємо, під час нічної атаки 29 травня росіяни запустили по Україні 40 ракет та 35 дронів. Минулої ночі, 28 травня, російські окупанти атакували Україну ударними дронами камікадзе іранського виробництва "Shahed-136/131". Загалом зафіксовано пуски 54 "Шахедів".

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк