05.01.2024, 15:38

Безуглу відкликали з посади заступника голови комітету з нацбезпеки, - нардеп

Комітет Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки ухвалив рішення про відкликання депутатки від партії "Слуга народу" Мар'яни Безуглої з посади заступника голови Комітету.

Про це повідомив депутат Верховної Ради України від ВО "Батьківщина" Вадим Івченко на своїй сторінці у Facebook, передає Час Пік.

Він зазначив, що проголосував "за" звільнення Безуглої.

"Вважаю, що у Верховній Раді на відповідних посадах мають бути люди, які посилюють наші позиції – у політичному та інформаційному просторах", – написав він.

Сама ж Безугла вже відреагувала на звільнення:

"Дорогий Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки рішення можна ухвалити тільки голосуванням у залі", – написала Безугла у своєму Facebook.

.

Народний депутат Ігор Кривошеєв зареєстрував у ВР постанову про звільнення "слуги народу" Безуглої з посади заступника голови Комітету з нацбезпеки, опублікувавши у Фейсбуці копію документа.

"Пані Безугла не може залишатися на посаді заступника голови комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Крапка. Зареєстрував постанову про її звільнення!", - написав він.

Нагадаємо, що Мар'яна Безугла останнім часом відзначилася рядом скандальних висловлювань та неоднозначних заяв щодо головкому Валерія Залужного, мобілізації всіх жінок віком від 25 до 60 років, покарання для ухилянтів тощо.

Зокрема, раніше нардеп Безумна закликала відправити Залужного у відставку, чим "нарвалася" на критику соцмереж.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: