22.06.2024, 18:53

У США закривають російський візовий центр: у Москві пригрозили "заходами у відповідь"

В США закрывают российский визовый центр

Американська адміністрація закриває обидва відділення візового центру РФ у США, а також позбавляє російських дипломатів податкових привілеїв.

США закривають відділення візового центру РФ та позбавляють російських дипломатів можливості не сплачувати податки в країні. Про це, як пишуть росЗМІ, 21 червня повідомив посол РФ у Вашингтоні Анатолій Антонов, повідомляє Час Пік.

За словами Антонова, закриються обидва відділення візового центру – у Вашингтоні та Нью-Йорку, при цьому американська адміністрація своє рішення ніяк не пояснила.

"Щодня проти нас відбуваються випади. Ось і сьогодні... американці надіслали нам повідомлення про те, що закривається візовий центр. І тепер на плечі російських дипломатів, консулів лягає додаткове навантаження... Зробили сьогодні американці й ще один дрібний, капосний випад щодо російських дипломатів... відібрали у нас картки звільнення від податку. Ці картки передбачають привілеї для дипломатів у будь-якій країні, що дозволяють їм жити і не платити податки в місцеву скарбницю", - заявив російський дипломат, пригрозивши "заходами у відповідь".

Представник МЗС РФ Марія Захарова заявила, що Москва адекватно відреагує на закриття візових центрів.

Читайте також:

Залежність від алкоголю: як лікуватись? Наркологічна клініка Олега Василенко

Підбір і використання професійних засобів для догляду за волоссям

Кішка з чутливим травним трактом — як має виглядати її дієта?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: