08.07.2020, 13:11

Из-за непогоды на Луганщине без света остались более десятка населенных пунктов

Из-за непогоды на Луганщине без света остались более десятка населенных пунктов

На Луганщині оголошено штормове попередження. Через негоду вже знеструмлено 70 трансформаторних підстанцій. Відключено 9 населених пунктів повністю і 4 частково. Більше 2 тисяч абонентів залишилися без світла.

Синоптики прогнозують погіршення погодних умов на Луганщині. В області оголошено штормове попередження. Негода може стати причиною аварійних відключень. Про це повідомляє прес-служба ЛЕО, повідомляє Час Пік.

Протягом найближчої доби в Луганській області очікується сильний дощ, гроза, град, шквалисте посилення вітру до 15-20 м/с.

Через негоду станом на 09:00 вже знеструмлено 70 ТП (трансформаторних підстанцій), 2010 абонентів залишилися без світла. Відключено 9 населених пунктів повністю і 4 частково.

Енергетики закликають з розумінням ставитися до аварійних відключень, які можуть бути викликані негодою.

"Для відновлення робіт задіяні аварійні бригади підприємства. Енергетики намагаються оперативно ліквідувати наслідки негоди і відновити постачання електроенергії", - повідомили в Лео.

Енергетики нагадують, що в будь-якому випадку не можна наближатися до обірваних проводів ближче, ніж на 8 метрів, а при виявленні провисаючого чи обірваного проводу або інших пошкоджень електрообладнання необхідно негайно повідомити про пошкодження в диспетчерські групи районів електричних мереж (РЕМ) свого району або по телефону в колл-центр ТОВ "ЛЕО" - 0800300074.

Нагадаємо, на Луганщині триває боротьба з лісовими пожежами. У Новоайдарському районі масштабна лісова пожежа знищила десятки гектарів хвойного лісу, житлові та дачні будинки, а також забрав життя людей.

Волонтери "Схід SOS" проводять збір допомоги постраждалим у пожежах на Луганщині

На фоні масштабних лісових пожеж у Луганську область прибув Зеленський.

Читайте також новини регіону:

На Луганщині виявлено нові випадки інфікування COVID -19: карта захворюваності по регіону

У Станиці Луганській п'яний вандал зруйнував знак " Україна"