23.07.2020, 12:08

У Лисичанську закриють ряд котелень: люди взимку залишаться без опалення та гарячої води

В Лисичанске закроют ряд котельных

У Лисичанську закриють частину котелень, які опалюють житлові будинки. У новому опалювальному сезоні частина будинків, розташованих на трьох вулицях міста залишаться без централізованого опалення та гарячого водопостачання.

За інформацією, оприлюдненою на сайті комунального підприємства "Лисичанськтепломережа", в місті до початку опалювального сезону планують закрити ряд котелень, повідомляє Час Пік.

Адміністрація КП "Лисичанськтепломережа" повідомила жителям ряду житлових багатоквартирних будинків, що в їх квартири буде припинено подачу теплоносія.

За інформацією КП "Лисичанськтепломережа", без опалення та гарячої води залишаться абоненти, які проживають за адресами:

- вул. ім.О.Довженка, 90;

- вул. Першотравнева, 24;

- вул. Першотравнева, 26;

- вул. Першотравнева, 28;

- вул. Курячого, 2А.

"КП "Лисичанськтепломережа" доводить до вашого відома, що котельні які опалюють Ваші будинки будуть закриті і з опалювального сезону 2020-2021 р.р. буде припинено подачу теплоносія на Ваш будинок", - йдеться в повідомленні.

В оголошеннях, які з'явилися на будинках, говориться, що котельні будуть закриті відповідно до рішення 51-ї сесії Лисичанської міськради 6-го скликання від 22.08.2013 р. №51 / 910 "Про внесення змін до рішення міської ради від 04.11.2010 р. №1591 "Про внесення змін до генеральної схеми теплопостачання м.м. Лисичанська, Новодружеська та Привілля".

В Лисичанске закроют ряд котельных

Нагадаємо, в Лисичанську планують встановити нові тарифи на опалення. Для жителів Лисичанська, які бажають відключити свою квартиру або нежитлове приміщення від мереж центрального опалення та гарячого водопостачання, в міськраді надали інформацію про порядок та строки проведення відповідних робіт.

]]>]]>Читайте останні новини Лисичанська у своєму смартфоні в додатку ]]>Час Пік]]>