13.08.2020, 21:51

На Луганщині викрили наркоділка, який вирощував коноплю на присадибній ділянці

конопля

У Луганській області у наркоділка правоохоронці вилучили рослини коноплі та ємності з наркотичним засобом обсягом близько 150 літрів.

Під процесуальним керівництвом Лисичанської місцевої прокуратури Луганської області слідчими Лисичанського відділу ГУНП в Луганській області викрито злочинну діяльність жителя Привілля, який займався незаконним посівом і вирощуванням конопель, виготовленням і збутом особливо небезпечного наркотичного засобу, обіг якого заборонено - канабісу, передає Час Пік з посиланням на прес -службу прокуратури Луганської області.

Слідством встановлено, що чоловік вирощував рослини конопель в теплиці на присадибній ділянці, доглядав за посівами, здійснював полив і культивацію з метою доведення їх до стадії дозрівання для сушіння, виготовлення канабісу та подальшого його збуту на території регіону.

12 серпня 2020 під час проведення обшуку за місцем проживання наркоділка правоохоронці виявили та вилучили 119 рослин коноплі, три ємності по 45 літрів з каннабісом і мішки з наркомісткими рослинами в висушеному вигляді, електронні ваги в кількості 2 шт. Вилучене направлено для проведення судової експертизи.

На даний момент вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

За вчинення вказаних кримінальних правопорушень зловмисникові загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте також: Маскування століття: в Лисичанську злодії "катали" в дитячій колясці каналізаційний люк (фото)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк