14.08.2020, 18:52

На Донбасі зафіксовано три порушення домовленостей, досягнутих в рамках ТКГ

оос

З початку поточної доби, 14 серпня, на більшості ділянок відповідальності українських підрозділів обстрілів не зафіксовано.

Українські військовослужбовці дотримуються режиму припинення вогню і перебувають напоготові до адекватного реагування на можливі небезпечні дії противника, передає Час Пік з посиланням на прес-центр ООС.

У той же час, поблизу Авдіївки зафіксовано ворожу вогневу провокацію зі стрілецької зброї. Постріли велися не прицільно, тому українські воїни вогонь у відповідь не відкривали. Крім того, українськими військовими виявлено факти інженерного обладнання позицій в сторону позицій ООС неподалік населених пунктів Хутір Вільний і Новгородське.

В цілому, з початку поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил, зафіксовано 3 порушення домовленостей, досягнутих 22 липня в рамках Тристоронньої контактної групи.

Серед особового складу Об'єднаних сил бойових втрат і поранень немає.

Ситуація в районі відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерацій в Донецькій і Луганській областях залишається повністю контрольованою українським воїнами.

Читайте також: Всі різні – і це допомагає триматися разом. Як працює україномовний розмовний клуб у Сєвєродонецьку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк