16.08.2020, 17:24

Об'їзній дорозі в Лисичанську бути: Укравтодор готовий відновити міст біля содового заводу

Марина Началова | Всі новини автора
мост

Глава Луганської облдержадміністрації Сергій Гайдай домовився з керівником Укравтодору про ремонт моста біля колишнього содового заводу в Лисичанську.

Відновлення даного моста дозволить зробити об'їзну дорогу, по якій вантажівки зможуть їздити, минаючи центр Лисичанська, повідомляє Час Пік з посиланням на відеозвернення Гайдая.

Глава області повідомив, що сьогодні провів переговори з главою Укравтодору Олександром Кубраковим, який погодився піти назустріч.

"Ми домовилися з Олександром Кубраковим про те, що аварійний міст на цій об'їзній дорозі ми передамо на баланс Укравтодору, і Укравтодор в наступному році цей міст відновить. А потім вже відремонтований поверне нам його назад. І тоді з обласного бюджету ми плануємо зробити дорогу, а міст зробить Укравтодор", - повідомив Гайдай.

За його словами, відновлення об'їзної дороги зробить транспортне сполучення набагато зручніше, адже вантажівкам вже не потрібно буде їздити через Лисичанськ.

Як уже повідомлялося, Гайдай розповів про плани по Лисичанську, серед яких ремонт доріг, модернізація водопроводу і будівництво підстанції.

Також Гайдай заявив про спалах COVID-19 в Луганській ОДА.

Читайте ще: Всі різні – і це допомагає триматися разом. Як працює український розмовний клуб у Сєвєродонецьку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк