21.08.2020, 18:26

Відключення води в Лисичанську і антирекорд COVID-19 на Луганщині: головні новини за 21 серпня

вода в кране

Чому частина жителів Лисичанська сьогодні знову залишилася без води? Як йдуть справи з COVID-19 в області та країні? Якими методами планують вирішити проблему бездомних собак в Лисичанську? Відповіді на всі злободенні питання - на нашому сайті.

У південній частині Лисичанська пропала вода: що сталося

Рано вранці 21 серпня жителі південних мікрорайонів Лисичанська були "зраділі" відсутності води в кранах. Чому відключили воду - в нашому матеріалі.

На Луганщині - 20 нових випадків COVID-19: найбільше хворих виявлено в Сєвєродонецьку і Лисичанську

У Луганській області за останню добу виявлено рекордну кількість випадків COVID-19 - захворювання підтвердилося у 20 осіб, чого ще ніколи не було. Лідерами стали Сєвєродонецьк та Лисичанськ. Подробиці - в статті.

В цілому в Україні за останню добу зафіксовано 2106 нових випадків COVID-19. Загальна кількість зареєстрованих випадків зараження перевищила 100 тисяч. Детально ознайомитися зі статистикою поширення COVID-19 по областям можна тут.

На крок ближче до цивілізації: У Лисичанську "Ветеринари без кордонів" стерилізуватимуть безпритульних собак

Жителі Лисичанська неодноразово звертали увагу на проблему бездомних тварин, які бродять по вулицях міста. Ця проблема в деякій мірі може бути вирішена. Вже з цього тижня громадська організація "Ветеринари без кордонів" починає роботу зі стерилізації бездомних собак. Подробиці - в нашому матеріалі.

Фірма з Сєвєродонецька влаштувала звалище токсичних відходів біля житлових масивів Новодружеська

Співробітники СБУ викрили фірму з Сєвєродонецька в грубому порушенні екологічних норм при утилізації небезпечних відходів, в тому числі з лікарень, які протидіють COVID-19. Яку відповідальність понесе фірма - читайте тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк