11.09.2020, 16:24

На Луганщині засуджено чоловіка, який виготовляв та збував небезпечний наркотик

руки

Житель Попасної засуджений до позбавлення волі за виготовлення і збут психотропних речовин. Чоловік раніше був неодноразово судимий.

За принципової позиції прокурорів Попаснянського відділу Лисичанської місцевої прокуратури Лисичанським міським судом засуджено до 6 років 1 місяця позбавлення волі з конфіскацією майна чоловік за незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут психотропної речовини і незаконне придбання, зберігання прекурсорів з метою їх використання для виготовлення психотропних речовин, передає Час Пік з посиланням на прес-службу прокуратури Луганської області.

Прокурори в ході судового розгляду довели, що 48-річний житель Попасної, раніше неодноразово судимий за вчинення злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, в травні 2020 незаконно виготовив, зберігав та продавав психотропну речовину - метамфетамін.

Крім того, за місцем свого проживання незаконно зберігав з 2018 року і використовував для виготовлення психотропних речовин з метою продажу і для власного вживання соляну кислоту.

Читайте також: У Лисичанську на відео потрапила юна "принцеса", яка намагалася вкрасти 40-кілограмову урну

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк