04.10.2020, 08:11

Доба на Донбасі: режим припинення вогню був порушений п'ять разів

оос

Минулої доби, 3 жовтня, у смугах відповідальності українських підрозділів російсько-окупаційні війська п'ять разів порушили режим припинення вогню.

Так, стрілецьку зброю противник застосовував в районі населеного пункту Майорськ, гранатомети різних систем - неподалік Причепилівки та Новоселівки Другої, передає Час Пік з посиланням на прес-центр ООС.

На ділянках поблизу населених пунктів Водяне та Мар'їнка противник вів вогонь зі стрілецької зброї та протитанкового ручного гранатомета.

Бойових втрат і поранень в результаті ворожих пострілів серед особового складу ООС не було. На вогневі провокації ворога українські захисники зброю у відповідь не застосовували.

Військовослужбовці ЗСУ продовжують усувати осередки пожеж та надавати допомогу місцевим громадам, які найбільше її потребують.

Так, вчора українські захисники працювали в населеному пункті Воронове, де в результаті пожеж зруйновані будинки, пошкоджені водопровід, електромережі, газопровід та об'єкти інфраструктури.

З початку поточної доби, 4 жовтня, в районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Читайте також: Фокін "не бачить" війни між Україною і Росією: депутати просять виключити його з ТКГ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк