18.10.2020, 18:35

Нюанси "червоної" зони і жертви COVID-19: новини Лисичанська та регіону за 18 жовтня

Марина Началова | Всі новини автора
карантин в лисичанске

Коронавірус продовжує "косити" жителів Луганщини. Від завтра Лисичанськ та інші райони області опиняться в "червоній" зоні епідемічної небезпеки. Дізнайтеся з наших публікацій, чи будуть зупиняти транспорт і закривати ринки - головні новини регіону за 18 жовтня в одній статті.

Лисичанськ у "червоній" зоні: чи їздитиме громадський транспорт та поїзди

Після новини про входження регіону в "червону" зону місцевих жителів стривожило питання, чи буде ходити громадський транспорт і чи буде можливість добиратися на роботу.

Раніше в МОЗ зазначили, що в більшості регіонів "червоної" зони транспорт зупиняти не будуть. Крім того, на сайті "Укрзалізниці" Лисичанська немає в списку міст, в яких буде заборонена посадка пасажирів у потяги. Подробиці читайте тут.

"Червона зона": Гайдай сказав, чи можуть на Луганщині закрити ринки і магазини

Голова ЛОДА Сергій Гайдай у своєму відеозверненні підтвердив, що громадський транспорт, а також ринки і магазини Луганщини продовжать працювати.

Однак за дотриманням карантинних вимог стежитимуть жорстко: при виявленні порушень заклади можуть закривати, повідомив Гайдай. Відео дивіться в публікації.

COVID-19 на Луганщині забрав 6 життів: оновлена статистика

У Луганській області за останню добу зафіксовано 88 нових випадків COVID-19. Померло 6 людей, з яких 2 - жителі Лисичанська.

Всього на Луганщині з початку пандемії лабораторно підтверджено 2422 випадки коронавіруса. Про захворюваність по містах і районах області читайте в статті.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк