08.11.2020, 16:43

На Донбасі відбудовують міст та завершують облаштування КПВВ "Золоте" і "Щастя"

Марина Началова | Всі новини автора
донбасс

Українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін продовжує своєчасно і якісно виконувати заходи, спрямовані на відновлення пошкодженої інфраструктури Донбасу.

Зокрема, за сприяння Командування об’єднаних сил, Українська сторона СЦКК спільно із патрулями СММ ОБСЄ забезпечують контроль гарантії безпеки та дотримання режиму припинення вогню при проведенні нижче вказаних робіт, йдеться у заяві, опублікованій прес-центром ООС, передає Час Пік.

Так, тривають будівельні роботи з відновлення мосту через залізничні колії автомобільної траси Харків – Дебальцеве. Упродовж тижня в підготовлені свердловини майбутніх несучих паль мосту були встановлені та залиті бетоном металеві конструкції. Група розмінування ДСНС України обстежила прилеглі до мосту узбіччя. Також під час виконання робіт прибираються залишки бетонних блоків старого зруйнованого внаслідок бойових дій 2014 року мосту. Роботи проводяться за планом та у визначені строки.

Особлива увага приділяється КППВ “Золоте” та “Щастя”, де завершуються роботи із будівництва. Зокрема, на майданчику КПВВ “Щастя” було встановлено автобусну зупинку. У районі КПВВ “Золоте” працівники філії “Лисичанський райавтодор” очистили узбіччя дороги від чагарнику, гілля, відремонтували бар’єрну та тросову огорожу, а також пофарбували міст.

Нагадаємо, КПВВ "Щастя", який відкриється 10 листопада, відвідав президент Володимир Зеленський.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк