13.11.2020, 18:37

Чому в Лисичанську має стати ще більше чиновників та як змінилася ситуація з COVID-19: головні новини регіону за 13 листопада

вга

Як у Лисичанську підвищують ефективність роботи чиновників? Скільки пацієнтів з COVID-19 зареєстровано в Луганській області? Коли в регіоні очікувати на перший сніг? Відповіді на найважливіші питання - в Час Пік.

Жителі Лисичанська будуть утримувати ще більше чиновників: ВЦА " розширює штат"

У ВЦА Лисичанська вирішили розширити штат управління житлово-комунального господарства. Чому чиновників у місті має стати ще більше - читайте у нашому матеріалі.

Статистика COVID-19: на Луганщині зареєстровано вже майже 5 тисяч випадків

Кількість лабораторно підтверджених випадків коронавірусної хвороби в Луганській області наближається до 5 тисяч. Ознайомитися з оновленими даними щодо поширення захворювання можна тут.

Тим часом, в Україні встановлено черговий антирекорд - за добу зафіксовано 11 787 нових випадків COVID-19. Статистика по регіонах - в нашій статті.

Сєвєродонецьк, Лисичанськ та Рубіжне "потопають" у наркотиках: під ударом молодь та неповнолітні

У регіоні спостерігається "наркотичний" бум. Ситуація ускладнюється тим, що частенько з наркотиками "заграють" саме неповнолітні. Як поліція бореться з такими дітьми - читайте в статті.

Перший сніг та морози: синоптики попередили жителів Луганщини про похолодання

Синоптики прогнозують суттєве похолодання. Але це не головне. Головне - на Луганщині скоро може випасти перший сніг. Коли це станеться - в нашому матеріалі.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк