17.11.2020, 10:20

Сніг, мороз та ожеледь: чи готова Луганщина до примх погоди?

Готова ли Луганщина к "капризам" погоды?

Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на дорогах Луганської області. Укргідрометцентр повідомив про погоду в регіоні на найближчі дні, а ДСНС попереджає про ускладнення погодних умов. Чи готова область до погодних примх?

На дорогах Луганської області буде ожеледиця. У зв'язку зі зміною погоди в області оголосили I (жовтий) рівень небезпеки, повідомляє Час Пік.

За інформацією патрульної поліції, станом на 7 годину ранку ускладнень дорожнього руху на автодорогах Сєвєродонецька, Лисичанська та Рубіжного немає. Наразі стан дорожнього покриття задовільний.

готова ли Луганщина к "капризам" погоды?

Протягом ночі дорожні служби обробляли дороги протиожеледною сумішшю. Особливу увагу приділяли підйомам та спускам міста Лисичанська, оскільки саме вони є найбільш складними ділянками для руху транспорту. 

Заступник начальника Служби автомобільних доріг у Луганській області Євген Філін повідомив, що з ночі на дороги вийшла потужна техніка, в тому числі 32 комбіновані дорожні машини, а також грейдери та трактори. 

Дорожники працюють в цілодобовому черговому режимі, особовий склад та техніка напоготові, і при необхідності, будуть оперативно реагувати для забезпечення проїзду автодорогами Луганщини.

Директор ДП "Луганський облавтодор" Олександр Коротун підкреслив, що незважаючи на будь-які погодні примхи, дорожники готові забезпечити проїзд на всіх автодорогах, що входять в сферу їх відповідальності. Він застеріг від небезпеки і нагадав про необхідність зміни літніх шин на зимові.

Втім, судячи з відео, які з'являються в місцевих пабліках в соцмережі, не все так добре, як повідомляють чиновники...

Прогноз погоди на 17 листопада

по Луганській області:

- хмарно з проясненнями. Вночі сніг, вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 7-12 м/с. Температура вночі 2-7 градусів морозу, вдень 0-5 градусів морозу. 

по місту Сєвєродонецьк:

- хмарно з проясненнями. Вночі сніг, вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 7-12 м/с. Температура вночі 5-7 градусів морозу, вдень 3-5 градусів морозу. 

Прогноз погоди по області на 18 Листопада - 21 листопада 2020 року

18.11 - хмарно з проясненнями. Без опадів. Вітер східний, 7-12 м/с. Температура вночі 4-9 градусів морозу, вдень 1-6 градусів морозу;

19.11 - хмарно з проясненнями. Без опадів. Вітер східний, 7-12 м/с. Температура вночі 9-14 градусів морозу, вдень 1-6 градусів морозу;

20.11 - хмарно з проясненнями. Без опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 6-11 градусів морозу, вдень 0-5 градусів морозу;

21.11 - хмарно з проясненнями. Невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-6 градусів морозу, вдень 0-5 градусів морозу. 

Читайте новини регіону:

COVID-19 на Луганщині: за добу в Сєвєродонецьку та Лисичанську не виявили жодного нового хворого

"Оце маячня!": Жителі Лисичанська та Сєвєродонецька обговорюють карантин вихідного дня

Буде затребуваний: Між Лисичанськом та Сєвєродонецьком після реконструкції відкриють заплавний міст

готова ли Луганщина к "капризам" погоды? готова ли Луганщина к "капризам" погоды? готова ли Луганщина к "капризам" погоды?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк