17.11.2020, 11:56

На Луганщині не можуть встановити місцезнаходження жителя Лисичанська: ВЦА просить допомоги у розшуку

Луганская, Лисичанск

Військово-цивільна адміністрація міста Лисичанськ Луганської області звертається до всіх жителів регіону з проханням допомогти в розшуку жителя Лисичанська, місцезнаходження якого не можуть встановити співробітники ВЦА.

Військово-цивільна адміністрація м. Лисичанськ розшукує Степанова Юрія Миколайовича, який проживає по вулиці Комарова міста Лисичанськ, повідомляє Час Пік.

Співробітники ВЦА м. Лисичанськ не мають можливості встановити місцезнаходження зазначеного громадянина через його відсутність за місцем проживання та відсутність таких відомостей у його родичів.

Якщо кому-небудь відомо місцезнаходження вищевказаного громадянина, інформацію просять повідомити до відділу мобілізаційної роботи та цивільного захисту ВЦА м. Лисичанськ за телефонами (06451) 7-32-36, 066-603-92-69, 099-383-33-38.

Прес-служба ВЦА м. Лисичанська повідомляє, що Степанов Юрій Миколайович визнаний одним з постраждалих від надзвичайної ситуації природного характеру, що мала місце 30 вересня 2020 року і була пов'язана з пожежами.

"Зауважимо, що пошук проводиться ВЦА м. Лисичанськ у зв’язку зі збором матеріалів за фактом надзвичайної ситуації природного характеру, що мала місце 30 вересня 2020 року на території міста Лисичанськ та була пов’язана з пожежами в межах виконання протоколу регіональної комісії з ТЕБ та НС від 05.10.2020 № 43, розпорядження Кабінету Міністрів України від 13.10.2020 №1269-р "Про виділення коштів з резервного фонду державного бюджету", розпорядження голови Луганської обласної державної адміністрації - керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 16.10.2020 №696 "Про використання коштів резервного фонду державного бюджету", - повідомили у військово-цивільній адміністрації.

Читайте новини міста та регіону:

У Лисичанську планують змінити тарифи на теплову енергію: кого стосується

Без паніки: На Луганщині завиють електросирени

Сніг, мороз та ожеледь: чи готова Луганщина до примх погоди?

"Оце маячня!": Жителі Лисичанська та Сєвєродонецька обговорюють карантин вихідного дня

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк