20.11.2020, 14:02

Лисичанськом приїжджають керувати з Донеччини: що відомо про нового заступника голови ВЦА

Марина Началова | Всі новини автора
лисичанск вга

Військово-цивільна адміністрація Лисичанська продовжує укомплектовувати свій штат. Так, у керівника ВЦА Олександра Заїки з недавнього часу з'явилася перша заступник.

На сайті Лисичанської ВЦА ]]>опублікована]]> інформація про першого заступника керівника ВЦА - це Венгер Ольга Василівна, передає Час Пік.

Вказується, що в її приймальню можна зателефонувати за номером (06451) 7-24-22.

У мережі доступна ]]>декларація]]> Ольги Венгер, з якої можна дізнатися деяку інформацію про нову лисичанську чиновницю.

Декларацію Венгер подавала в серпні 2020 року як кандидат на посаду першої замглави ВЦА Лисичанська. Венгер з Маріуполя, де у неї є квартира площею 63 кв. м, куплена в 2007 році.

У графі про доходи Венгер вказала ПРАТ "МК Азовсталь" як основне місце роботи, де вона отримала 127 тис. грн. зарплати за минулий рік. Крім того, вона отримала 212 тис. грн. надходжень від військової частини. Венгер також має 12 тис. доларів грошових активів.

Зазначимо, що це вже не перший "кадр" з Донецької області, який влаштувався в Лисичанську ВЦА. Зокрема, керівник ВЦА Заїка - теж з Маріуполя. Також у ВЦА Лисичанська вже встиг "засвітитися" колишній прокурор зі Слов'янська з "заплямованою" репутацією.

Раніше стало відомо, що жителям Лисичанська доведеться утримувати ще більше чиновників: нові штатні одиниці вирішили додати в управління ЖКГ.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк