22.11.2020, 12:56

Шоколад з "сюрпризом": Що знайшла мешканка Лисичанська у плитці акційного шоколаду

Шоколад с "сюрпризом"

Мешканка Лисичанська розповіла про "сюрприз", який вона виявила у плитці улюбленого шоколаду. Радість від того, що ласощі їй дісталися по акції, випарувалася в одну мить.

Великі черги та попит на товар в період знижок, на жаль, не рідкість для наших днів. Не від хорошого життя люди на всьому намагаються зекономити. Однак, в погоні за акційними товарами, можна "в навантаження" отримати великі неприємності, повідомляє Час Пік.

Мешканка Лисичанська розповіла свою історію, яка, на її думку, стане повчальною та корисною для багатьох.

Дуже часто великі супермаркети влаштовують акційні дні і розпродажі. Судячи по чергах та порожніх полицях магазинів - товар розлітається "на ура". Однак, є і "зворотна сторона медалі".

Як часто, змітаючи акційний товар, ви дивитеся на термін придатності продуктів? Мешканка Лисичанська, купивши улюблену шоколадку по акції, пошкодувала, що інформацію вона прочитала тільки прийшовши додому і то після того, як виявила під обгорткою "сюрприз".

У коментарях люди пишуть, що часто потрапляють в такі ситуації, "ведясь" на всякого роду акції. На думку багатьох користувачів мережі, магазини "під шумок" під час акцій збувають прострочений товар.

Багато хто вважає, що винні самі неуважні покупці, що безкоштовний сир буває тільки у мишоловці. Є й такі, хто залишив жартівливий коментар, привітавши покупницю з покупкою не просто шоколаду, а "шоколадки з м'ясом".

новости соцсетей

новости соцсетей

Читайте ще новини міста:

Після тривалої перерви відновлює курсування поїзд "Хмельницький-Лисичанськ": розклад

Тарифи на воду в 2021 році: "Лисичанськводоканал" запрошує жителів міста на відкрите обговорення

У Лисичанську з'явиться 8 нових вулиць: жителям міста запропонували придумати назви

Між Лисичанськом та Сєвєродонецьком після реконструкції відкриють заплавний міст

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк