24.11.2020, 08:34

Кабмін заборонив ЛЕО відключати від електропостачання водоканал на Луганщині

Кабмин запретил ЛЭО отключать от электроснабжения водоканал на Луганщине

Уряд заборонив застосовувати будь-які обмеження постачання електроенергії для комунального підприємства "Попаснянський районний водоканал" Луганської області.

Кабінет Міністрів України заборонив обмежувати та відключати електроенергію підприємству КП "Попаснянський районний водоканал" (Луганська обл.) слідом за КП "Компанія "Вода Донбасу" (Донецька обл.). Про це йдеться у ]]>постанові ]]>№1146 від 23 листопада, яка опублікована на Урядовому порталі, повідомляє Час Пік.

Постанова вносить зміни до порядку забезпечення постачання електричної енергії захищеним споживачам, відповідно до яких Попаснянський водоканал віднесено до категорії захищених споживачів.

"На час проведення операції Об'єднаних сил обмеження, відключення електропостачання не застосовуються до об'єктів комунального підприємства "Компанія "Вода Донбасу" та комунального підприємства "Попаснянський районний водоканал", - йдеться в оновленому документі.

Нагадаємо, у вересні поточного року ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" відключало електроенергію Попаснянському водоканалу через заборгованість підприємства за електроенергію в розмірі 180 млн грн.

Напередодні ЛЕО попередило про чергове знеструмлення об'єктів КП "Попаснянський районний водоканал". Уряд заборонив такі дії.

ЛЭО

Читайте новини регіону:

Між Лисичанськом та Сєвєродонецьком після реконструкції відкриють заплавний міст

У Лисичанську з'явиться 8 нових вулиць: жителям міста запропонували придумати назви

Правила карантину, плата за лікування, лідери по захворюваності: про ситуацію з COVID-19 на Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк