02.12.2020, 15:49

У Сєвєродонецьку голодний хлопчик жебракував на вулиці: на матір-алкоголічку склали протокол

Ольга Романец | Всі новини автора
полиция

Поліцейські розшукали хлопчиська, який жебракував у Сєвєродонецьку. Перехожим він сказав, що голодний і мати не займається ним.

Про це повідомляє поліція Луганської області, передає Час Пік.

У поліцію в соціальній мережі Facebook звернулася мешканка Сєвєродонецька. Жінка повідомила про те, що в місті з'явився малолітній хлопчик-жебрак, який розповів перехожим про те, що голодний і мати не займається ним.

Інспектори ювенальної превенції вирушили на пошуки дитини і знайшли її вже вдома. Вражаючий безлад, антисанітарія та голодні діти - картина, яку побачили правоохоронці, соціальні працівники та вчителі.

Поліцейські встановили, що в сім'ї троє дітей 5-ти, 13-ти і 14-ти років. Замість того, щоб виховувати дітей - жінка вживала алкоголь.

Правоохоронці з'ясували, що наймолодший хлопчик не ходить до дитсадка, а двоє дорослих братів вже місяць не відвідують школу. Всупереч негараздам, в яких живуть діти, вони сподіваються на сімейний затишок і любов батьків.

Як повідомляється, стосовно 38-річної матері поліцейськими складено адміністративний протокол за ст.184 Купап "Невиконання батьками своїх обов'язків". Інформація надана службі у справах дітей для прийняття рішення про подальшу долю дітей.

Читайте також: "Iнакше відбудуться акції непокори": профспілка просить Кабмін цього тижня погасити борг перед шахтарями

полиция

полиция

полиция

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк