17.12.2020, 07:50

Частина Лисичанська знову залишиться без води: де обмежать та перекриють водопостачання

Лисичанск, водоснабжение

Ранок четверга для жителів центральної та північної частини Лисичанська знову почнеться з "сюрпризу". Через ремонтні роботи багатьом в черговий раз доведеться сидіти без води. У водоканалі повідомили, кого торкнеться "зневоднення".

У ЛКСП "Лисичанськводоканал" пояснили причину відсутності води та повідомили, у яких районах міста водопостачання буде перекрито та в яких обмежено. На сайті комунального підприємства розміщена відповідна інформація, повідомляє Час Пік.

"У зв,язку з проведення ремонтних робіт на ВНС 2 підйому "Лісова Дача"

17 грудня   2020 р. з 01.00 год.  буде  припинено водопостачання центральної частини міста Лисичанськ ( від вул. Машинобудівельників до стадіону «Шахтар» та район Гори Попової.) та буде  обмежено водопостачання центральної та північної частини м. Лисичанськ", - йдеться у повідомленні.

Поки не відомо, як довго не буде води. Повідомляється, що ведуться ремонтні роботи, після закінчення яких водопостачання буде відновлено.

Варто відзначити, що лисичани вже звикли до частих перебоїв з водопостачанням. Напередодні була ліквідована аварія, яка залишила без води жителів Центральної та Північної частини міста Лисичанськ, а також жителів міст Новодружеськ та Привілля.

Ще одна проблема, яка загрожувала Лисичанську - знеструмлення об'єктів водоканалу за борги. Однак, 15 грудня ВЦА м. Лисичанськ виділила кошти з місцевого бюджету на фінансову підтримку ЛКСП "Лисичанськводоканал". Відповідне розпорядження підписав керівник ВЦА Лисичанська Олександр Заїка.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк