31.12.2020, 13:18

"Хай Бог береже Луганщину та наші родини!": Привітання Гайдая з Новим Роком та Різдвом Христовим

Луганская, поздравление

Жителів Сєвєродонецька, Лисичанська та Рубіжного, а також жителів Луганської області з Новим Роком та Різдвом Христовим привітали керівники ВЦА міст Сєвєродонецьк та Лисичанськ, мер Рубіжного та очільник Луганщини Сергій Гайдай.

Голова Луганської обласної державної адміністрації - керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай привітав жителів Луганщини з Новим роком та Різдвом Христовим, повідомляє Час Пік.

"Шановні жителі Луганщини! Дорогі земляки!

Наближаються Новорічні свята, які завжди сповнені сподівань, мрій та планів на майбутнє.

Але у вирі різдвяного клопоту, ми обов’язково оцінюємо рік, що минає.

Для Луганщини він був сповнений боротьби, випробувань та наших спільних переживань. Та, водночас, це був і рік наших успіхів та перемог, упевненого поступу вперед до повернення миру на нашу землю...

Ми разом пройшли випробування вогнем і мечем, загартувались та об’єднались навколо спільної мети – кращого майбутнього наших дітей. Я вдячний кожному, хто прийшов нам на допомогу! Бо, які б не були складні часи, а милосердя та любов завжди допомагають нам жити та досягати нових звершень!

Щирі люди - найбільша цінність України! Тож любіть одне одного, підтримуйте одне одного, вірте в наш успіх, і він обов’язково настане! З Новим роком та Різдвом Христовим!

Хай Бог береже Луганщину та наші родини", - йдеться у привітанні.

Свої вітання також передали керівники ВЦА м.м. Сєвєродонецьк та Лисичанськ Олександр Стрюк та Олександр Заїка, а також мер Рубіжного Сергій Хортів.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк