11.01.2021, 09:06

"Результат завжди один - відписка": жителі Лисичанська змушені цілодобово обходитися без світла

Ольга Романец | Всі новини автора
свет в Лисичанске

Систематичні аварії, при яких деякі будинки залишаються без світла, щодня наздоганяють лисичан. Цього разу аварія залишила без електрики на цілу добу будинок у кварталі Східний. При цьому працівники РЕМ на допомогу місцевим жителям не поспішають.

Пост про це з'явився в одному з регіональних пабліків в соціальній мережі Facebook, передає Час Пік.

"Всім добрий день і з минулими святами... Вчора на ГТВ, кв. Східний, ввечері (близько 17: 00) пропало світло в декількох будинках. Через пару годин подачу електроенергії відновили у всіх будинках крім 20-го. І в ньому немає світла і на даний момент. Телефони РЕМ не відповідають, на гарячій лінії ЛЕО кажуть, що пошкоджено обладнання на будинку і, мовляв, чекайте, роботи ведуться, але ні біля будинку, ні в будинку ніяких працівників помічено не було", - пише автор поста.

Дзвінки на "гарячу лінію" ЛЕО, урядову "гарячу лінію" і, природно, в РЕМ результатів не дають. Виразних відповідей, коли буде світло, місцеві жителі не отримують.

"Особисто вже рази 4 звертався і на 1545, і в ЛОВЦА - результат завжди один - відписка від будь-якого клерка днів через 10. Відписки вони зобов'язані писати за законом, а от реагувати на ситуацію - це фантастика в нашій країні", - пишуть лисичани.

Чи вирішилося це питання на даний момент - невідомо. Однак знаючи ставлення енергетиків до даної проблеми - її рішення може затягнутися на довго.

Тим часом жителі Сєвєродонецька скаржаться на халатну роботу комунальних служб. Зношеність тепломереж призводить до постійних аварій, які комунальники усувають годинами.

Читайте новини регіону:

Фінансування не буде?: у Лисичанську досі не затверджено бюджет на поточний рік

Лисичанськ "протестний": як у місті проходить Всеукраїнська акція проти комунального рабства

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк