10.01.2021, 08:44

"Чекайте до весни": жителі Сєвєродонецька скаржаться на халатну роботу комунальних служб

Ольга Романец | Все новости автора
Северодонецк

У Сєвєродонецьку склалася критична ситуація. Зношеність теплових мереж призводить до аварійних ситуацій, які комунальні служби усувають годинами.

Про це в регіональних пабліках в соціальній мережі Facebook розповідають місцеві жителі, передає Час Пік.

"Тижні 2 тому прорвало трубу на нашому поверсі в під'їзді!... Подзвонили в аварійку о 8 ранку, приїхала вона тільки о 2 годині дня... Сьогодні ввечері знову прорвало ту ж саму трубу, тільки вже в іншому місці. Подзвонила туди, відповів хлопчина дуже сумним голосом, чи то сонним, що приїдуть вранці, зараз ніхто не приїде!", - пише автор поста.

Сєверодончани відзначають, що з такою ситуацією стикалися багато і неодноразово.

"Так, колега по роботі до ранку чекала, прорвало трубу в квартирі, всю ніч ганчірки, відра",

"До моїх сусідів теж приїжджали з приводу опалення, у них сильно капає і стояк і сама батарея, сказали чекайте до весни, зараз нічого робити не будемо", - пишуть місцеві жителі.

Вони зазначають, що внутрішньобудинкові системи обслуговує комунальне підприємство "Світанок" і всі питання необхідно направляти до нього.

У зв'язку зі зношеністю теплових мереж, трубопроводів міста, ветхості житлового фонду місцеві жителі звертаються до голови ВЦА Олександра Стрюка і просять терміново створити аварійну службу в місті або розширити штат комунального підприємства "Світанок".

Тим часом, за підсумками 2020 року ДП "Сєвєродонецька ТЕЦ" отримала статус "Лідер галузі".

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик