23.01.2021, 11:40

"Покращення": Жителі Сєвєродонецька у соцмережах обговорюють роботу комунальників і не можуть знайти "крайніх"

Жители Северодонецка в соцсетях обсуждают работу коммунальщиков

Жителі Сєвєродонецька у соцмережах продовжують обговорювати роботу комунальних служб міста. Судячи зі скарг сєверодончан, далеко не завжди їх якість виявляється задовільною. Цього разу "під приціл" потрапили працівники водоканалу.

Цього року зима піднесла чимало "сюрпризів", як жителям Сєвєродонецька, так і комунальним підприємствам міста, повідомляє Час Пік.

Зношена міська інфраструктура та складні погодні умови змусили комунальників чимало побігати, а багатьом сєвєродончанам завдали серйозної шкоди. Тепер їм доводиться ламати голову, хто відшкодує їм збитки.

Поки одні оговтуються від проблем з електропостачанням і підраховують величезні збитки, у інших через порив труби опалення буквально знищені квартири.

Нагадаємо, у жителів одного з будинків по проспекту Гвардійському через перепади напруги згоріла побутова техніка. Напруга в мережі досягла 380 В замість 220 В.

А в одній їх багатоповерхівок по вулиці Хіміків через прорив труби центрального опалення гарячою водою залило квартири на чотирьох поверхах. Через проблеми з опаленням та сильні морози, в гуртожитку по вулиці Новікова лопнули батареї, а з приходом потепління вони відтанули і з радіаторів хлинула гаряча вода.

Цього разу у соцмережах жителі Сєвєродонецька обговорюють ситуацію, коли в підвалі прорвало трубу холодної води. Як виявилося, абсолютно не ясно, хто повинен відповідати за стан труб, реагувати на аварійну ситуацію та проводити ремонт.

Северодонецк, новости соцсетей

У коментарях люди обурені "оперативністю" роботи робітників водоканалу. Також сєверодончани роздратовані тим фактом, що тепер комунальні служби часто "кивають один на одного" намагаючись знайти відповідальних, а люди залишаються з проблемою один на один.

Нові "комунальні покращення" в країні не викликають захоплення у простих українців. З'являються нові відомства, штат чиновників та керівників роздувається, а за фактом виявляється, що аварійні ситуації усувати нікому - катастрофічно не вистачає простих слюсарів, електриків, зварювальників тощо.

У людей з'являється резонне питання: "Для кого потрібні ці "покращення" і за що ми повинні платити?"

Северодонецк, новости соцсетей Северодонецк, новости соцсетей Северодонецк, новости соцсетей Северодонецк, новости соцсетей

Ну, а поки в місцевих пабліках люди повідомляють про нову проблему - різке потепління і танення снігу на дахах будинків призвело до злив та потопів у під'їздах житлових будинків. Хто винен? Хто буде відповідати цього разу? Хто відшкодує збитки? Поки ці питання залишаються без відповідей...

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк