25.01.2021, 12:15

Ожеледь і черги в маршрутки: як почався ранок для жителів Лисичанська

Ольга Романец | Всі новини автора
гололед

Нестабільна погода - відлига та нічні заморозки, перетворили дороги Лисичанська на суцільну ковзанку. Через ожеледицю на вулицях міста стався транспортний колапс.

Про це в соціальній мережі Facebook розповіли місцеві жителі, передає Час Пік.

"Лисичанськ, дорога на Пролетарський міст. Всі стоять, ожеледь, пробка з вантажівок. Будьте обережні, дороги не оброблені",

"Черги в маршрутки, аварії, ожеледь і поліція, що посипає сіллю дороги замість комунальників. ВЦА у всій красі!", - пишуть лисичани.

Через складну дорожню ситуацію на зупинках міста утворилися цілі черги з бажаючих скористатися послугами маршрутних таксі.

"Маршрутні таксі повні, виїхати дуже важко", - пишуть користувачі соцмережі.

Однак як повідомили в патрульній поліції Луганської області, рух транспорту в Лисичанську вільний. На автошляхах працюють дорожні служби.

"Патрульні відділу безпеки дорожнього руху стежать за ситуацією на дорогах і в разі погіршення погодних умов передають інформацію про проблемні ділянки дорожнім службам для усунення недоліків", - повідомили у відомстві.

Лисичани відзначають, що в той час, як комунальні служби "прокидалися", обстановка на дорогах міста нормалізувалася сама собою - з приходом плюсової температури.

"Хех, машини лід порозбивали, та й сонце вийшло..."

"Соромлюся запитати, де була патрульна поліція? Їхав о 6.40, спуск Лисичанськ, з-д Пролетарій, було необхідно регулювання транспорту, спустився і зупиняв фури. Хлопці з поліції, оперативніше прошу працюйте", - пишуть користувачі соцмережі.

Нагадаємо, голова ЛОДА Сергій Гайдай заявив, що між Сєвєродонецьком, Лисичанськом і, можливо, Рубіжним буде прокладено тролейбусний маршрут.

 Лисичанск Лисичанск Лисичанск    

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк