11.02.2021, 12:01

У Лисичанську зіткнулися 3 автомобілі: у ДТП постраждало 5 осіб

Лисичанск, ДТП

У Лисичанську сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох легкових автомобілів. В результаті аварії постраждало п'ятеро людей.

ДТП сталася ввечері 10 лютого близько 17:00. На щастя, всі водії та пасажири живі, повідомляє Час Пік.

За попередніми даними, водій автомобіля Daewoo Lanos, рухаючись по вул. Малиновського в напрямку залізничного вокзалу міста Лисичанська, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де сталося зіткнення з автомобілем "ВАЗ 210990".

В результаті удару "ВАЗ" занесло на зустрічну смугу і сталося зіткнення з автомобілем Ford Fusion.

В результаті ДТП травмувалося п'ятеро людей. Тілесні ушкодження отримали водій та двоє пасажирів автомобіля "ВАЗ", а також водії іномарок.

Патрульні обмежили доступ сторонніх осіб до місця аварії до приїзду слідчо-оперативної групи та здійснювали регулювання руху автотранспорту під час фіксації факту ДТП.

Варто зазначити, що синоптики попередили про ускладнення погодних умов - на Україну насувається черговий циклон, а патрульна поліція нагадала водіям транспортних засобів, як поводитися на дорогах в ожеледицю.

Нагадаємо, в Україні до Правил дорожнього руху внесено зміни. Тепер водій має законне право не зупиняти авто, якщо поліцейський махає жезлом.

Лисичанск, ДТП Лисичанск, ДТП Лисичанск, ДТП

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк