01.03.2021, 09:54

"Незаконне звільнення": екс-директор "Лисичанськводоканалу" Наталія Кравченко судиться з ВЦА

Ольга Романец | Всі новини автора
Лисичанскводоканал

Колишній директор ЛКСП "Лисичанськводоканал" Наталія Кравченко судиться з міськрадою в особі А. Шальньова, а також ВЦА Лисичанська за "незаконне звільнення".

Про це повідомляє ]]>ZARAZ.INFO]]> з посиланням на реєстр судових справ, передає Час Пік.

Екс-директор ЛКСП "Лисичанськводоканал" Наталія Кравченко судиться з Лисичанською міською радою Луганської області в особі першого заступника міського голови Шальньова Андрія Леонідовича про визнання протиправним та скасування розпорядження, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Також відповідачами заявлені ЛКСП з видобутку, обробки, реалізації води та очищених стоків "Лисичанськводоканал" та ВЦА Лисичанська.

Згідно з реєстром судових справ, засідання відбудеться о 12: 00 4 березня 2021 року.

Нагадаємо, Наталія Кравченко була звільнена з посади директора "Лисичанськводоканалу" 28 серпня 2020 року. Як зазначив голова ВЦА Лисичанська, причиною звільнення Наталії Кравченко стала ціла низка порушень, зокрема, невиконання умов контракту. Наприклад, ЮНІСЕФ виділяла кошти на ремонт водоводів, але роботи за цим проектом не виконані.

1 вересня у КП "Лисичанськводоканал" з'явився новий керівник - Юрій Явтушенко, який займав аналогічну посаду в Слов'янську (Донецька область).

суд

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк