08.03.2021, 09:57

Загроза чи жалість?: Агресивні бездомні собаки тримають у страху жителів Сєвєродонецька

Ольга Романец | Всі новини автора
бездомные собаки

Підгодовування бездомних собак на вулицях може обернутися негативними наслідками. Так, у Сєвєродонецьку допомога з боку людини призвела до проблеми - збільшення числа безпритульних тварин.

Про це жителі міста розповідають у соціальній мережі Facebook, передає Час Пік.

"Жителі Сєвєродонецька вже на межі!!! Особливо один квартал. Це будинки Донецька 5, 5а, 7, Енергетиків 74. У них своя зграя. Тварини чипированы. Але від цього людям не легше. І дітям безпеки не додається", - пише автор поста.

Виходячи з посту, тварини облюбували це місце неспроста. Через прикорм бродячих собак місцевим жителям стало страшно виходити на вулицю, оскільки це призводить до того, що тварини збираються в небезпечні для людей зграї.

Стурбовані жителі даних будинків намагаються будь-якими способами достукатися до людей, які підгодовують тварин.

"Будь ласка, не підгодовуйте собак поблизу житлових будинків",

"Вони нападають на людей, в т. ч. дітей. І тварин",

"Як швидко зникне ваша жалість, якщо постраждає ваша дитина або родич?", - свідчить текст оголошень, які місцеві жителі повісили на одному з будинків.

Варто відзначити, що в проблемі бродячих тварин більшою мірою винні самі городяни. Найчастіше на вулиці виявляються домашні тварини, за якими не встежили безвідповідальні господарі або ті, кого навмисно вигнали з дому.

Нагадаємо, раніше в Сєвєродонецьку на пустирі на місцеву жительку напала зграя собак.

собаки

собаки

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк