20.03.2021, 21:49

Бодібілдер родом з Рубіжного "одружився" на жінці-курці (відео)

толочко

Ексцентричний бодібілдер Юрій Толочко, який народився в Рубіжному (Луганська область) не вгамовується у своїх стосунках з ляльками.

Цього разу він представив свою нову "дружину", передає Час Пік з посиланням на публікацію, яку зробив в Instagram сам Толочко.

Як повідомлялося раніше, в минулому уродженець Рубіжного, який на сьогоднішній день проживає в Казахстані, був одружений на жінці-кіборзі на ім'я Марго. Однак вони розлучилися.

"Ми розлучилися з Марго. Я поки не готовий говорити про причини розлучення", - написав Толочко.

Марго досить швидко знайшлася заміна у вигляді ляльки з жіночою головою і тілом курки. Звуть її Лола.

"Дозвольте представити вам мою нову дружину. Це Лола. Лола квір, вона ще не визначилася зі своєю сексуальною та гендерною ідентичністю (знаходиться в пошуку)", - познайомив своїх підписників в соціальній мережі з новою пасією Толочко.

Крім того, днями він додав, що крім Лоли з ним житиме ще одна лялька. Фоловери порадили назвати її Луною.

"Я також хочу поділитися з вами іншими моїми рішеннями. Крім Лоли у мене може бути ще одна дружина... Отже, більшість з вас запропонували дати їй ім'я Луна. Я вирішив прислухатися до вашої поради і назву її Луною... Ми з Лолою будемо ставитися до неї як до сестри", - написав бодібілдер.

Ось така сім'я вийшла. Залишається тільки гадати, як би склалося життя Толочко, якби він зі своїми пристрастями залишився жити в Рубіжному.

Читайте також: Місцеві жителі показали, як помирає Лисичанськ (фото)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк