27.03.2021, 16:22

Не тільки заморозки та мокрий сніг: з якою погодою Луганщина зустріне квітень

апрель

Незважаючи на нічні заморозки, погода на території Луганської області почне поступово наближатися до весняних "стандартів".

Про це свідчить прогноз Луганського обласного центру гідрометеорології, передає Час Пік.

28 березня, в неділю, вдень очікується +7-12 градусів, вночі - від +2 до -3 градусів. Істотних опадів не передбачається, проте сонячно не буде. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер північно-західний 5-10 м/с.

29 березня - хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.Температура вночі від +2 до -3 градусів, вдень +7-12 градусів.

30 березня - хмарно з проясненнями. Вночі невеликий дощ та мокрий сніг. Вдень місцями невеликий дощ. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.Температура вночі від +2 до -3 градусів, вдень +7-12 градусів.

31 березня - мінлива хмарність, опади відступлять. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.Температура вночі залишиться незмінною - від +2 до -3 градусів. Однак дні вже стануть більш теплими - +9-14 градусів.

1 квітня - мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.Температура вночі від +2 до -3 градусів, вдень +9-14 градусів.

Як повідомлялося раніше, синоптики дали прогнози щодо потепління в Україні. Чи варто незабаром чекати справжньої весни - читайте в нашому матеріалі.

Читайте також: Краще, ніж Tesla: у Сєвєродонецьку створили унікальний автомобіль (відео)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк