08.04.2021, 16:27

В одному з регіонів України призупинили курсування приміських поїздів

поезд

У Хмельницькій області, яка знаходиться в "червоній" зоні карантину, тимчасово призупинено курсування приміських поїздів.

Про це повідомила прес-служба "Укрзалізниці", передає Час Пік.

"За рішенням регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Хмельницької області "Укрзалізниця" з 8 квітня тимчасово скасовує курсування приміських поїздів на території області", - йдеться в повідомленні.

Таким чином, посадку та висадку пасажирів не здійснюватимуть приміські поїзди, які курсують транзитом через Хмельницьку область.

"При цьому рухомий склад скасованих приміських рейсів в Хмельницькій області буде задіяний на інших маршрутах з метою розвантаження напрямків - це дозволить пасажирам подорожувати комфортно і з більш безпечною розсадкою", - зазначили в "Укрзалізниці".

Разом з тим, у Львівській та Запорізькій областях, які також знаходяться в "червоній" зоні карантину, приміські поїзди курсують без змін.

"У разі прийняття інших рішень комісією, "Укрзалізниця" оперативно інформуватиме про наявні зміни в курсуванні поїздів", - попередили в компанії.

Читайте також:

В Україні ще дві області опинилися в "червоній" зоні

Дуже смішно: у мережі показали потужне "ноу-хау" у вагоні "Укрзалізниці" (фото)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк