10.04.2021, 20:18

На Донбасі поранений український військовослужбовець

оос

Російсько-окупаційні війська продовжують вести обстріли українських позицій з метою подальшого звинувачення в порушенні режиму припинення вогню.

Про це повідомили в прес-центрі ООС в Facebook, передає Час Пік.

З початку поточної доби зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації: 6 обстрілів по позиціях українських захисників, а також 1 проліт ворожого БПЛА з перетином лінії розмежування.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", окупанти здійснили обстріл недалеко від населеного пункту Пищевик із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових та ручних протитанкових гранатометів.

У передмісті селищ Піски та Широкине ворог відкривав вогонь зі стрілецької зброї, а біля Авдіївка - з ручних протитанкових гранатометів.

У районі відповідальності оперативно тактичного угруповання "Північ", недалеко від селища Майорське, окупанти обстрілювали позиції українських захисників з ручних протитанкових та підствольних гранатометів.

В результаті обстрілу один військовослужбовець зі складу ООС отримав кульове поранення. На даний момент стан його здоров'я середнього ступеня тяжкості.

Крім того, в районі населених пунктів Троїцьке, Новгородське та Новолуганське був зафіксований проліт ворожого БПЛА "Орлан-10" з перетином лінії розмежування. БПЛА противника був вчасно пригнічений засобами РЕБ.

Читайте також: Погрози та дезінформація з боку Росії: загострення на Донбасі викликає все більше тривог

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк