06.05.2021, 16:18

У Лисичанську водій позашляховика влаштував ДТП і втік

дтп лисичанск

Правоохоронці розшукали водія, який скоїв ДТП у Лисичанську та втік з місця події. Постраждалих в результаті аварії не було.

Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Луганської області, передає Час Пік.

5 травня на вулиці Плигунова сталася ДТП. Водій позашляховика Chery Tiggo, рухаючись заднім ходом і одночасно розмовляючи по телефону, допустив наїзд на паркан, після чого зник з місця події.

За записами з камер відеоспостереження патрульні встановили місцезнаходження водія та автомобіля. Від патрульних порушник отримав одразу три адмінматеріали: два протоколи за ст. 124 та 122-4 КУпАП за порушення ПДР, що призвело до ДТП, та залишення місця скоєння ДТП, а також постанову за ч. 2 ст. 122 КУпАП за користування засобами зв'язку під час руху.

Патрульні нагадують, що за залишення водіями транспортних засобів та іншими учасниками дорожнього руху місця ДТП, до якого вони причетні, передбачена відповідальність у вигляді штрафу 3400 грн, або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років, або адміністративний арешт на строк від десяти до п'ятнадцяти діб.

Читайте також:

У Сєвєродонецьку водій позашляховика влаштував "перегони" з патрульними (відео)

50-річний житель Лисичанська влаштував на Subaru Forester дикі "перегони" з патрульними (відео)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк