07.05.2021, 08:04

Глави МЗС Бельгії, Нідерландів та Люксембургу відвідали з візитом Луганську область

Главы МИД Бельгии, Нидерландов и Люксембурга посетили Луганщину

Глави МЗС Бельгії, Нідерландів та Люксембургу перебувають з робочим візитом в Україні. 6 травня дипломати зі спільним робочим візитом відвідали Луганську область.

Віцепрем’єр-міністерка, міністерка закордонних та європейських справ, зовнішньої торгівлі та федеральних культурних інституцій Королівства Бельгія Софі Вільмес, міністр закордонних справ Королівства Нідерланди Стеф Блок і міністр закордонних та європейських справ Великого Герцогства Люксембург Жан Ассельборзі зі спільним робочим візитом відвідали Луганську область, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу ЛОДА.

Під час зустрічі в облдержадміністрації їх ознайомили з поточною безпековою ситуацією в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Главы МИД Бельгии, Нидерландов и Люксембурга

По завершенні зустрічі у Сєвєродонецьку міністри закордонних справ країн Бенілюксу оглянули інфраструктуру КПВВ "Щастя" на лінії розмежування в Луганській області.

"Міністри закордонних справ Бельгії, Люксембургу та Нідерландів на КПВВ "Щастя", - написав у Твіттері заступник міністра закордонних справ України Василь Боднар, розмістивши відповідні фотографії.

Віцепрем’єр-міністерка, міністерка закордонних та європейських справ, зовнішньої торгівлі та федеральних культурних інституцій Королівства Бельгія Софі Вільмес висловила подяку від усієї делегації країн Бенілюксу.

"Було дуже важливим приїхати сюди і побачити все на власні очі... Сьогодні ми особисто переконалися, як змінюється Луганщина, поліпшуються умови життя місцевого населення. Висловлюємо Україні повну підтримку її територіальної цілісності та суверенітету", - сказала Софі Вільмес.

Читайте также: Как жители Луганщины оценили работу главы области Сергея Гайдая: некоторые цифры удивили

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк