14.06.2021, 20:32

"Вандали": у Мережі показали руїни Лисичанського хлібозаводу (фото)

Ольга Романец | Всі новини автора
завод

На жаль, у Лисичанську є тенденція до знищення підприємств. На рахунку міста вже кілька покинутих і розграбованих заводів: Пролетарій, содовий, рідкісних газів. І це далеко не повний список. Цього разу жителі міста звернули увагу на Лисичанський хлібозавод, від якого на даний момент залишилися одні руїни.

Фото заводу опублікували жителі міста в соціальній мережі Facebook, передає Час Пік.

Лисичан пригнічує даний факт, адже із закриттям заводів не залишилося робочих місць. Крім того, закриті і колишні шахти. Жителі міста звертають увагу можновладців на дану проблему.

"Кому хліба не вистачає? Хліб ось є, а з робочими місцями - біда...",

"Аллі, Гайдай. Додай до своєї писанини про відновлення содового, двох скляних і шахт Чорноморка і Матроська, відновити хлібокомбінат і м'ясокомбінат", - звертаються до влади жителі міста.

Тим часом голова ЛОДА Сергій Гайдай поділився фантастичними ідеями. Так, він заговорив про відновлення виробництва соди і відродження склозаводу в Лисичанську. Імовірність таких можливостей він оцінює як 50/50.

На жаль, як зазначають жителі міста, надій на відродження цих заводів немає. Влада змінюється, а проблеми Лисичанська не вирішуються.

завод завод завод завод

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк