29.06.2021, 14:12

На Луганщині сталася масова бійка за участю поліції і дітей

Ольга Романец | Всі новини автора
драка

У м. Кремінна, що на Луганщині, затримано чоловіка за вчинення хуліганських дій та заподіяння тілесних ушкоджень співробітникам поліції.

Про це повідомляє прес-служба поліції Луганської області, передає Час Пік.

До поліції м. Кремінна надійшло повідомлення від 15-річного місцевого жителя про те, що біля магазину по вул. Шевченка його та його 15-річного друга б'ють невідомі. В цей же час поліцейська місцевого відділу поліції повідомила, що вона, перебуваючи поза службою, побачивши біля магазину бійку, намагається її припинити, при цьому один з учасників події наніс їй тілесні ушкодження.

На місце бійки негайно був направлений наряд поліції. Прибувши на місце події, вони побачили, що між двома неповнолітніми хлопцями і двома дорослими чоловіками, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння, відбувається бійка, яку намагаються припинити, крім поліцейського, ще двоє дорослих чоловіків.

Співробітники поліції намагалися припинити бійку, але 48-річний місцевий житель почав чинити опір і наніс тілесні ушкодження капралу поліції. Поліцейським довелося застосувати до нього наручники.

Ще один учасник бійки - 21-річний чоловік - наніс тілесні ушкодження поліцейській та чотирьом учасникам конфлікту. Його затримали в порядку статті 208 КПК України.

За даним фактом за процесуального керівництва прокуратури розпочато кримінальні провадження за ст. 296 (Хуліганство) та ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Лисичанську чоловік ходив по вулиці з гранатою і лякав перехожих (фото)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк