29.06.2021, 16:56

У Лисичанську немає води: які ремонтні роботи проводяться сьогодні, фото

Марина Началова | Всі новини автора
лисичанск нет воды

У зв'язку з плановими ремонтними роботами, з 29 червня у центральній та північній частинах Лисичанська, Новодружеську та Привіллі обмежено водопостачання.

У прес-службі Лисичанської міської ВЦА повідомили, які саме ремонтні роботи проводяться сьогодні, передає Час Пік.

Як повідомлялося раніше, з 00.00 29 червня до 24.00 1 липня буде обмежено водопостачання вказаних районів, а з 00.00 до 24.00 1 липня буде проводитися хлорування води.

Як зазначають у ВЦА, сьогодні, 29 червня, розпочалися планові ремонтні роботи на ВНС «Білогорівська» та ВНС «Лисичанська».

На теперішній час на ВНС «Білогорівська» зусиллями електриків були замінені розрядники на лініях електропередач скважин 6 кВ, ремонтуються осередки частотних перетворювачів, що здійснюють управління насосною станцією.

Зусиллями працівників, під наглядом і контролем лабораторії, відбувається чистка двох резервуарів чистої води. За допомогою водолазів було здійснено ремонт дюкера (водоводу Ду-600), що проходить через Сіверський Дінець в районі насосної станції.

Також відбулась врізка запорної арматури Ду-150 для розділу водоводу для надання можливості подальшого ремонту водоводу частинами.

На сайті "Лисичанськводоканалу" також повідомили про роботи, що проводяться 29 червня. Зокрема, йде заміна магістрального водоводу діаметром 400 мм по вулиці генерала Потапенка. Під час запланованих ремонтних робіт буде замінено понад 100 м труби.

Дезінфекція взуття та підготовчі роботи перед запланованим чищенням резервуарів на ВНС «Лисичанська»:

​​​​​​​

Ремонт запорної арматури на ВНС «Лисичанська», в напрямку 41 мікрорайону:

Заміна запорної арматури по вул. Свободи:

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк