05.07.2021, 13:02

Гайдай анонсував будівництво нового басейну в Лисичанську

Ольга Романец | Всі новини автора
Гайдай

Сергій Гайдай заявив, що в ЛОДА запланували реконструкцію ДЮСШ і ремонт басейнів в області. Зокрема, він пообіцяв будівництво басейнів у Сватовому та Лисичанську.

Про це він розповів у своєму відеозверненні в соціальній мережі Facebook, передає Час Пік.

"У Сватовому є незавершене будівництво, яке вже роками стоїть... З приводу басейну в Лисичанську. Ми провели моніторинг існуючого басейну... Підрядники і фахівці з будівництва кажуть, що краще побудувати новий. Інакше піде велика кількість грошей. Можна побудувати новий басейн просто з нуля і він буде більш енергоефективний і сучасний. Тому плануємо цього року розробити проектно-кошторисну документацію і вже наступного року будемо планувати початок будівельних робіт", - сказав очільник області.

Він також зазначив, що крім басейну Лисичанськ чекає ще кілька проектів. Серед них - ремонт дороги на ГТВ і Новодружеськ.

Він також розповів, що в 2022 році в рамках програми президента України "Здорова країна" буде побудовано 215 спортивних майданчиків в Луганській області. За словами Гайдая, в містах можуть бути побудовані від 6 до 8 майданчиків, а в невеликих населених пунктах - від 1 до 2.

"Ми побудуємо 215 таких майданчиків. Не має значення, чи велике це місто чи найвіддаленіше село, усюди ми побудуємо нові майданчики", - сказав Гайдай.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк