15.07.2021, 12:57

"Чи дійдуть руки"?: Лисичани розповіли, як хотіли б облаштувати центральну площу

Ольга Романец | Всі новини автора
фонтан

Лисичанськ - місто, до якого у місцевої влади хронічно "не доходять руки". Переконатися в цьому можна легко - просто пройшовши по центру міста. Раніше на центральній площі красувався фонтан, від якого сьогодні залишився один потрісканий та зруйнований басейн. А будівля місцевого кінотеатру "Дружба" являє собою сумне видовище.

Громадський активіст з Лисичанська Анатолій Рижков в соціальній мережі Facebook провів невелике опитування, в якому поцікавився думкою городян щодо центральної площі міста, передає Час Пік.

"Друзі, як би ви хотіли облагородити нашу центральну площу і фасад к-ра "Дружба"?", - написав Рижков.

Деякі відзначили, що було б здорово в місті встановити "сухий" фонтан, подібний до якого знаходиться в Краматорську.

фонтан

фонтан

Лисичани відзначають, що крім фонтану необхідно відремонтувати і фасад кінотеатру. Городяни дивуються, чому на стан міста ніхто не звертає уваги, в той час як сусідні міста регулярно оновлюються.

комментарий

комментарий

Тим часом глава Луганщини Сергій Гайдай заявив, що незабаром у Лисичанську відновлять фонтан і територію навколо нього. Він зазначив, що до Лисичанська довго "не доходили руки", але зараз у місцевої влади "величезні плани".

Чи залишиться все на рівні обіцянок або все ж лисичанам пощастить побачити фонтан, біля якого можна сховатися від літньої спеки - поки невідомо.

Нагадаємо, глава ЛОДА Сергій Гайдай розповів, що зараз активно ведуться переговори щодо масштабних проектів - планується відновити содовий завод і склозаводи в Лисичанську, а також налагодити цементне виробництво.

Він зазначив, що завдяки цьому у жителів Луганщини з'являться тисячі робочих місць.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк