02.08.2021, 11:28

Частина Лисичанська на невизначений термін залишилася без води: кому не пощастило і в чому причина

Лисичанск, водоснабжение

У зв'язку з аварійною ситуацією 2 серпня обмежено водопостачання південної частини міста Лисичанськ. Жителі мікрорайонів заводу ГТВ знову залишилися без води.

Про ситуацію, що склалася, повідомили у ЛКСП "Лисичанськводоканал", передає Час Пік.

"Шановні мешканці Лисичанська!

У зв’язку з аварійною ситуацією на водоводі Д 300мм ВНС "Суміщена" 02 серпня 2021 року з 9.00 буде обмежено водопостачання південної частини міста Лисичанськ", - йдеться у повідомленні.

Поки не відомо, як надовго люди залишилися без води. Повідомляється, що ведуться ремонтні роботи, після закінчення яких водопостачання буде відновлено.

Судячи з коментарів у місцевих павликах у соцмережі, багатьох лисичан новина обурила. Люди втомилися від постійних перебоїв з водопостачанням. Багато хто відзначає, що без води залишаються на кілька діб без своєчасного попередження.

"Як ви вже дістали...", "Головне "вчасно" попередити. Відключають о 9:00 а попереджають о 10:00", "Треба прикривати це свавілля", "Кожен день надзвичайна ситуація...", "Четвертий день без води", "Так де ж все таки аварія, тому що диспетчер сказав, що аварія на кв. Центральний, 18. Завралися вже!", - пишуть люди, коментуючи оголошення водоканалу про обмеження водопостачання.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк