05.08.2021, 13:26

У Сєвєродонецьку на 2 дні відключать газ: хто та коли залишиться без газопостачання

Северодонецк, газоснабжение

У Сєвєродонецьку співробітники "Луганськгазу" приступили до ремонтних робіт, ведеться підготовка до заміни засувки на перехресті проспектів Гвардійський та Центральний. На 2 дні частина міста залишиться без газопостачання. Газовики просять абонентів підготуватися до тимчасового відключення.

У Сєвєродонецьку 9 та 10 серпня частина абонентів залишиться без газопостачання. Газ перекриють у зв'язку з плановими ремонтними роботами, які вже стартували незважаючи на спеку, повідомляє Час Пік.

Газовикам належить замінити засувку, зараз проходить підготовчий етап. Основна частина робіт запланована на 9 та 10 серпня.

Саме в ці дні жителів районів № 54, 56, 59 та 61 буде відключено від газопостачання. При відсутності позаштатних ситуацій газ в будинках сєвєродончан з'явиться 11 серпня. 

Головний інженер АТ "Луганськгаз" Олег Цальцалько радить заздалегідь підготуватися до тимчасового відключення газопостачання та просить абонентів в ці дні перекрити крани на стояках перед газовими приладами, або перед лічильниками газу.

Повний список будинків, які залишаться без газопостачання 9 та 10 серпня буде опубліковано на ]]>сайті ]]>АТ "Луганськгаз" та ]]>сайті]]> Сєвєродонецької ВЦА ближче до дати відключення.

Детальніше у сюжеті ТРК "Донбас Онлайн".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк