15.08.2021, 21:06

Лежать купою на підвіконні: зграї комарів атакували курортну Кирилівку

Марина Началова | Всі новини автора
комары

Серед інших напастей, які зіпсували курортний сезон-2021 на Азовському узбережжі, - величезні хмари комарів, від яких неможливо сховатися навіть у приміщенні.

У Кирилівці та на інших курортах Азова під кінець літа спостерігається жахливе нашестя комарів, передає Час Пік з посиланням на місцеве видання "РІА Мелітополь".

Опубліковано зняте очевидцями відео того, що твориться з комарами в Кирилівці: купа мертвих комах лежить на підвіконні, безліч їхніх ще живих родичів літає по кімнаті.

Як повідомляється, це так звані комарі-одноденки. Вони не кусаються, але приємного від такого сусідства мало - рот ввечері краще не відкривати. За словами місцевих жителів, ці комарі збираються на будь-яких світлих поверхнях, так що дівчатам зі світлим волоссям рекомендують ввечері накривати чимось голову.

Одна з головних проблем на Азові цього літа - велика кількість медуз, через яких купатися в морі не тільки неприємно, але й небезпечно для здоров'я. ЗМІ повідомляють, що у відпочиваючих починається інтоксикація через контакт з медузами.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк