22.08.2021, 11:55

"Боржникам - приготуватися!": На Луганщині енергетики знеструмлюватимуть абонентів за несплату

Луганская, электроэнергия

В Україні скасували заборону на відключення електропостачання споживачам, яка була введена через карантин. Енергетична компанія ТОВ "ЕНЕРА СХІД" просить всіх абонентів погасити заборгованість, щоб уникнути відключення світла. Енергетики готові серйозно взятися за боржників.

Енергетична компанія, яка здійснює постачання електроенергії, ТОВ "ЕНЕРА СХІД" повідомила жителям Луганщини, що президент України 19 серпня підписав Закон, яким вносяться зміни в карантинне "антиковідне" законодавство й знімається заборона на відключення світла споживачам, передає Час Пік.

"Наразі ТОВ "ЕНЕРА СХІД" та оператори системи розподілу готуються до відключення електропостачання боржникам, які споживають електроенергію, але не платять за неї.

На середину серпня 2021 року населення підконтрольної частини Луганщини мало заборгованість за спожиту електроенергію більше 76 млн грн, з них більше 20 млн грн – борги споживачів, що не платили за спожиту електроенергію три та більше місяців", - повідомляє прес-служба компанії.

Енергетики просять терміново погасити заборгованість за спожиту електроенергію й нагадують, що для повторного підключення боржнику доведеться не тільки повністю погасити суму заборгованості, а й додатково заплатити за послугу з підключення електричної енергії.

энергетики будут обесточивать абонентов за неуплату

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк