27.08.2021, 16:39

Цього року в Луганській області придбають житло для 54 дітей-сиріт

Ольга Романец | Всі новини автора
ЛОГА

Відповідно до Закону України "Про Державний бюджет України на 2021 рік" Луганській області виділено субвенцію у розмірі 20 млн 806 тис. гривень.

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА, передає Час Пік.

Кошти будуть спрямовані на будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Як повідомляється, кошти вже розподілені між 13 територіальними громадами області на виплату грошової компенсації для придбання житла 54 особам відповідно до дати взяття на квартирний облік на підставі поданих місцевими комісіями потреб.

"Директор Департаменту соціального захисту населення Елеонора Поліщук зазначила ключові фактори, на які слід звертати увагу фахівцям територіальних громад під час організації роботи з особами, які потрапили до розподілу субвенції відповідно до порядку виплати грошової компенсації за належні для отримання житлових приміщень для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Заборона на відключення населення скасована: ЛЕО з 9 вересня починає знеструмлення боржників в області

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк