15.10.2021, 16:21

У Херсонській області набули чинності обмеження "червоної" зони карантину

маска

З 15 жовтня на території Херсона та області набули чинності обмеження "червоної" зони епідемічної небезпеки поширення COVID-19. 

Про це повідомляється на сайті міської ради Херсона, передає Час Пік. 

"З самого ранку ми моніторимо питання дотримання карантинних вимог - в Херсоні зараз працює 12 протиковідних патрулів. У цьому напрямку посилено працюють також правоохоронні органи", - зазначив в. о. заступника міського голови Роман Головня.

За його словами, ситуація з СOVID-19 в Херсоні напружена, і лікарні вже заповнені більш ніж на 95%. У зв'язку з цим пацієнтів госпіталізують в інші райони. 

Разом з тим, громадський транспорт вийшов на маршрути міста в повному складі. Однак, як зазначили в міськраді Херсона, перевезення пасажирів здійснюється тільки на сидячих місцях і за умови дотримання всіх протиепідемічних заходів.

Під забороною робота закладів громадського харчування, ТРЦ та інших розважальних закладів, навчальних закладів (за винятком дитячих садків та початкових класів), непродовольчих ринків, закладів культури. Масові та офіційні спортивні заходи проводити також не можна. 

Читайте також:

Ще одна область України може перейти в "червону" зону карантину

У двох містах України встановлять камери фіксації порушників карантину

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк