15.12.2021, 16:01

Басейн "Садко" у Сєвєродонецьку офіційно відкрили

бассейн садко

У середу, 15 грудня, в Сєвєродонецьку офіційно був відкритий басейн "Садко", відновлений в рамках програми "Велике будівництво".

Про це повідомляє Луганська ОДА у Facebook, передає Час Пік.

У заході взяв участь голова ЛОДА Сергій Гайдай.

"Саме тут багато років тому я вчився плавати. Тут працювала моя мама. Сьогодні ж у відновленому басейні займатимуться атлети, що піднімаються на п'єдестал національних, європейських та світових першостей. Це наш внесок у популяризацію спорту в Луганській області та презентація нашого регіону в усьому світі. Спортсмени, які виступають на міжнародних змаганнях, роблять важливу дипломатичну місію - змушують говорити про область вголос", - зазначив Гайдай у вітальному слові.

За інформацією ЛОДА, вартість ремонту ДЮСШ "Садко" склала 9934,577 тисяч грн, з яких 3700,827 тисяч грн - з місцевого бюджету.

"У рамках відновлення будівлі виконаний ремонт чаші басейну, реконструкція системи опалення, вентиляції, водопостачання, електромережі, внутрішнього оздоблення приміщення басейну, а також створені комфортні умови для занять водними видами спорту одночасно до 30 спортсменів і 60 глядачів на трибунах", - поінформували в адміністрації, а також підкреслили, що ДЮСШ "Садко" - єдине місце в регіоні, де також культивується підводний спорт (плавання в масках та підводне орієнтування).

Читайте також: Новий басейн у Лисичанську: стало відомо про терміни та особливості будівництва (відео)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк