27.01.2022, 09:57

Рівненська область перейшла до "червоної" зони карантину

Ровенская область перешла в "красную" зону карантина

Рівненська область з 27 січня опинилася у "червоній" зоні епідемічної небезпеки через зростання захворюваності на COVID-19.

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення про введення "червоного" рівня епіднебезпеки у Рівненській області з 27 січня. Про це повідомив міністр Кабміну Олег Немчинов, передає Час Пік.

У Рівненській області три дні поспіль перевищено коефіцієнт виявлення випадків інфікування та динаміка госпіталізацій, у зв'язку з чим регіон переведено до "червоної" зони карантину.

У регіоні більшість випадків захворюваності на COVID-19 викликано штамом "Омікрон". Як повідомили у Рівненській ОДА під час брифінгу, в області багато дітей, хворих на коронавірус, але в 90% випадків це легка форма.

Учнів усіх шкіл області переводять на дистанційне навчання. У "червоній" зоні карантину забороняється робота кафе та ресторанів, крім доставки й на винос, ТРЦ та розважальних закладів, закладів культури, кінотеатрів і театрів, фітнес-клубів та спортзалів, басейнів, речових ринків.

Обмеження не застосовуватимуться, якщо і персонал закладів, і відвідувачі мають "зелений" COVID-сертифікат.

карантин

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк