28.01.2022, 17:02

У Лисичанську група чоловік за допомогою екскаватора намагалася викрасти водопровідні труби

трубы

У Лисичанську правоохоронці не дали п'ятьом місцевим жителям скоїти крадіжку водопровідної труби в одній з частин міста. 

Про це повідомила поліція Луганської області в Facebook, передає Час Пік .

У четвер, 27 січня, місцеві поліцейські під час несення служби з охорони громадського порядку виявили факт демонтажу водопровідної труби в півтора кілометрах від вул. Генерала Потапенка на околиці Лисичанська.

На місці події співробітники слідчо-оперативної групи "застукали" п'ять осіб, які за допомогою екскаватора, з використанням спеціального обладнання, здійснювали роботи з демонтажу металевої труби діаметром 500 мм.

Було встановлено, що вони працівники одного з товариств з обмеженою відповідальністю, які згідно з укладеним договором з комунальним підприємством виконували певні роботи. Однак за документами роботи не пов'язані з демонтажем труб. 

За даним фактом слідчі порушили кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 191 КК України (Замах на привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Читайте також: "Санітарні зачистки" від комунальників у Лисичанську, або Що не так з цим містом (відео)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк