24.05.2022, 08:39

"Четверо загиблих в одній багатоповерхівці": Гайдай розповів про ситуацію на Луганщині

Віктор Білий | Всі новини автора

Російські війська хаотично та майже безперервно обстрілюють обласний центр Луганської області. Минулої доби у Сєвєродонецьку четверо загиблих, багато руйнувань.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram-каналі, передає Час Пік.

Трагедія сталася у старих районах міста.

"Коли поліцейські першими приїхали на допомогу, вони виявили тіла двох чоловіків та жінки без ознак життя. Ще одна жінка була тяжко поранена. Їй надали першу допомогу та госпіталізували. Померла вона вже на операційному столі. Усі четверо знаходилися в одній багатоповерхівці. Ймовірно, постійно там і жили. Або по сусідству.", - повідомив Гайдай.

Глава області додав, що всього по Сєвєродонецьку пошкоджено шість будинків. Стільки ж у Лисичанську, де в одній із багатоповерхівок вдалося врятувати життя чоловікові. Ще чотири будинки зруйновані у Золотому та три - у Новодружеську.

"Ворог зосередив зусилля на проведенні наступальної операції, щоб оточити Лисичанськ та Сєвєродонецьк. Зараз за підтримки артилерії веде штурмові дії у напрямках Тошківки та Устинівки поблизу Лисичанська", - додав Гайдай.

Минулої доби відбито шістнадцять атак росіян, знищено вісім танків, двадцять дві одиниці бойової броньованої техніки та один ворожий автомобіль. Підрозділи ППО збили один безпілотний літальний апарат типу "Гранат" та шість БПЛА типу "Орлан-10".

Читайте також: Сєвєродонецьк може перетворитися на другий Маріуполь, - Арестович

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк